Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για την επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο πρωθυπουργός είχε θέσει σε εφαρμογή τα σχέδια του για νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Με φόντο τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι το νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ΝΔ, με την πατριωτική πτέρυγα να αντιδρά στα σχέδια του Κυριάκου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε σε εκπομπή του Ant1 για το νομοσχέδιο και αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός τον είχε προσεγγίσει να μιλήσουν γι’αυτό το θέμα.

«Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μία πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία» ανέφερε στην εκπομπή ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο.

Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση για όσα συζητήθηκαν, ωστόσο το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης προσέγγισε πριν από δύο χρόνια τον Γιώργο Καπουτζίδη που πρωτοστατεί στο κίνημα για τη νομιμοποίηση του γάμου και της τεκνοθεσίας, αποδεικνύει ότι η απόφαση για όσα θα ανακοινωθούν σύντομα…  είχε παρθεί πολύ καιρό πριν. Ο ίδιος ο Άδωνις άλλωστε δήλωσε ανοιχτά ότι… για τον γάμο των ομόφυλων τους ψήφισαν οι ψηφοφόροι!