Δηλώσεις Αλεξάνδρας Φραγκάκη στο anexartitos.gr (προπονήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΜΓΣ Πανσερραϊκός)

Μετά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Θάλεια Δαμπάλη / Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού και στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος των Χειμερινών Αγώνων Τεχνικής Κολύμβησης Open κατηγορίας και Νεανίδων, που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (10/3) στο Σεράφειο Κολυμβητήριο. με 273,7250 β.

Οι Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά / Αναστασία Καραγιάννη (αναπλ. Φωτεινή Κασβίκη) του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ντουέτο Νεανίδων, η βαθμολογία τους ήταν 280,2416 β. Ενώ το χάλκινο οι Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη / Δέσποινα Πέντζα (αναπλ. Μαρίνα Βασιλοπούλου) από τις Υάδες με 230,4792 β.

Καραμανίδου Δαμπαλη n

Δηλώσεις Αλεξάνδρας Φραγκάκη στο anexartitos.gr (προπονήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΜΓΣ Πανσερραϊκός)

Οι αθλήτριές μας κατάφεραν να κατακτήσουν το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών και το ασημένιο στην κατηγορία νεανίδων στο τεχνικό ντουέτο. Είχαμε ελάχιστες ημέρες για την προετοιμασία καθώς τα κορίτσια είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, όμως όπως κάθε φορά με το πείσμα τους, τη δουλειά τους, την αφοσίωση και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν τα, κατάφεραν. Η Θάλεια και η Εστέλλα έχουν φέρει αμέτρητες διακρίσεις στην πόλη μας, σε κάθε αγώνα είμαι σίγουρη ότι θα μπούνε στο νερό με πάθος και θα φέρουν το αποτέλεσμα. Τώρα συνεχίζουν τις προπονήσεις με την εθνική ομάδα με στόχο τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα γυναικών και νεανίδων που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: https://www.anexartitos.gr/kallitechniki-kolymvisi-meta-to-chryso-stis-gynaikes-asimenies-dampali-karamanidoy-stin-katigoria-neanidon