Σας ενημερώνουμε ότι η πόλη μας για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει την 30η έκθεση:  “ΚΡΗΤΗ –  Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας”, η οποία θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου 2022. Μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Σερρών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και υπόσχεται ένα πλούσιο ταξίδι στις γεύσεις και την παράδοση.

Στις πολυήμερες εκδηλώσεις ζητήθηκε να λάβουν μέρος οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Σερρών, προκειμένου η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας να προβληθεί και να συνυπάρξει αρμονικά με αυτή της Κρήτης.

Για τον λόγο αυτό, όσοι από τους πολιτιστικούς συλλόγους δεν έχουν επικοινωνήσει ήδη με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6985877017 κ. Δημήτριος Γιανχουστίδης.

Τέλος  σας ενημερώνουμε ότι η 30η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 9:30 το βράδυ. Τo ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 9:30 το βράδυ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς όλους.