Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 27 παραγωγοί από Καρυδοχώρι, Αχλαδοχώρι, Καπνόφυτο και Φαιά Πέτρα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 13ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Καρυδοχώρι Σερρών, το οποίο επισκέφθηκαν πάνω από 3.000 επισκέπτες.

Ένα Φεστιβάλ το οποίο έχει γίνει θεσμός για την περιοχή, όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου «Ο Άγιος Αθανάσιος» Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, ο οποίος πρόσθεσε: «Το Φεστιβάλ αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή μας και τα προϊόντα που παράγουμε. Ένας τόπος παρθένος, ο οποίος διατηρεί ανεξίτηλα το παραδοσιακό του στοιχείο, αυτό το οποίο και τον κάνει να ξεχωρίζει, κερδίζοντας τον κάθε επισκέπτη από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί εδώ».

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 27 παραγωγοί από Καρυδοχώρι, Αχλαδοχώρι, Καπνόφυτο και Φαιά Πέτρα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους, όπως μήλα, ρόδια, καρύδια, μέλι, κρασιά και τσίπουρα, πατάτες, κρεμμύδια, φασόλια, ξηρούς καρπούς, ρίγανη, τσάι του βουνού και άλλα πολλά.

Πηγή: agrocapital.gr