Με χαρά και ενθουσιασμό δύο τμήματα του Παλλατιδείου Γυμνασίου Σιδηροκάστρου επισκέφθηκαν την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο στο Γραφείο του.

Η συνάντηση ήταν απρογραμμάτιστη και τα παιδιά, που ήταν σε άλλη επίσκεψη, αυθόρμητα ζήτησαν από τις καθηγήτριές τους να περάσουν να δουν τον Δεσπότη τους, να καθήσουν ελεύθερα και να κουβεντιάσουν μαζί του, αλλά και να τον ευχαριστήσουν για τα ωραία κεράσματα που ο ίδιος έστειλε σε όλα τα Σχολεία.

Με χαρά ο Σεβασμιώτατος καλοδέχθηκε όλους, ξανακέρασε με χαρά τα παιδιά και είχε μαζί τους μια όμορφη επικοινωνία πάνω από μία ώρα. Τα παιδιά με τον αυθορμητισμό τους ρώτησαν τα πάντα.

Την ηλικία του, πού μένει, πώς περνάει τις ώρες του κ.τ.λ.

Η δεύτερη ομάδα από το ίδιο Γυμνάσιο είναι μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Σχολείου και πέρασε να χαιρετίσει και να παρακαλέσει για την οικονομική ενίσχυσή τους στο θεατρικό έργο του Μολιέρου που θα ανεβάσουν εντός των ημερών.

Κάθισαν στο γραφείο, συζήτησαν, κεράστηκαν και πρόχειρα έπαιξαν ένα κομμάτι από το θέατρο που πρόκειται να ανεβάσουν.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων γιατί τα παιδιά πάντα εκπέμπουν χαρά και ευλογίες.

Να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τα παιδιά ότι τα κεράσματα είναι προσφορά της εταιρείας “NICOLAS Αρτοσκευάσματα” της Θεσσαλονίκης και προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη για τα Σχολεία από τον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: Romfea.gr

mathites sidirokastroy 1

mathites sidirokastroy 1