Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» στην Μαυροθάλασσα.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μαυροθάλασσας, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Μαυροθάλασσα. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Βισαλτίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μαυροθάλασσας, με αφορμή τον μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μαυροθάλασσας κα Βιβή Βασιλικούδη και χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός.  Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η χειρουργός – ειδικός παθήσεων μαστού Dr Γιώτα Σασοπούλου, και η γιατρός κα Αννέτα Λειβαδιώτου αναπτύσσοντας το θέμα «Διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού». Μετά την ομιλία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ακολούθησε δωρεάν ψηλάφηση μαστού.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νιγρίτας π. Γεώργιος Κελεμπέκης, ο Εφημέριος Μαυροθάλασσας π. Γεώργιος Καρδάσης, η Βουλευτής της ΝΔ κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, η εκπρόσωπος του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, κα Γεωργία Δέλλιου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Υγείας και Πρόνοιας κ. Γιάννης Αδαμούδης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Θωμάς Μπακαλούδης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Πλαστηράκη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαυροθάλασσας κ. Γιώργος Σαουλίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αχινού κ. Ανέστης Κεμανιτζόγλου, μέλη της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μαυροθάλασσας και εκπρόσωπος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Μαυροθάλασσας «η Παράδοση».