Σέρρες – μέρος 2ο: Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα- Προβλήματα στην παραγωγή του δεύτερου μέρους των «Σερρών» του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνέχεια της σειράς ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει γυρίσματα στο τέλος της περασμένης σεζόν, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια με όλες τις παραγωγές που έχουν πάρει το πράσινο φως, πλην των ζωντανών.

Όμως, τα γυρίσματα δεν άρχισαν. Ο λόγος είναι απλός. Ο Γιώργος Γάλλος, ο οποίος υποδύεται έναν από τους κεντρικούς ήρωες της σειράς, συμμετέχει ταυτόχρονα στη «Μάγισσα», τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών».

Τα γυρίσματα της «Μάγισσας» ξεκίνησαν στις αρχές του Μαΐου από τη Μάνη και είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Μέχρι λοιπόν να μεταφερθούν τα γυρίσματα της «Μάγισσας» στο πλατό που στήθηκε ειδικά στην Αττική και συγκεκριμένα στο κτήμα Νάσιουτζικ, η εταιρία JK Productions η οποία βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων («Άγριες Μέλισσες», «Σασμός», «Μαύρο Ρόδο» κ.ά.) αρνείται να «απελευθερώσει» τον ηθοποιό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι «Σέρρες» δεν θα μπουν σε διαδικασία γυρισμάτων μέχρι τις γιορτές.