ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Σε μια περίοδο που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία δίνουν συνεχείς και καθημερινές μάχες αντίστασης στην αλλοτρίωση, σε μια εποχή που τα ιδανικά και οι αξίες αμφισβητούνται και απαξιώνονται, στο μεταίχμιο αλλαγών στην Κοινωνία, την Οικογένεια, τη Θρησκεία, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο που καθοδηγείται από την απληστία και τις παρασκηνιακές κινήσεις των ισχυρών του πλανήτη, το κόμμα της ΝΙΚΗΣ γίνεται σημείο αναφοράς της ελπίδας των αγώνων της πίστης όλων των Ελλήνων. Αυτή η φωνή των αξιών για τις οποίες αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας, της Ορθοδοξίας για την οποία μαρτύρησαν οι Άγιοι μας ,των ιδανικών των Πατέρων μας θέλουμε να ακουστεί στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.. Γιατί είναι μια φωνή Δικαίου και Αλήθειας, μια φωνή Ισοτιμίας για όλους και όλες, μια φωνή σεβασμού στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, μια φωνή που υπερβαίνει τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές και γίνεται Διεκδίκηση για όλους μας.

Οραματιζόμαστε την Ευρώπη που προστατεύει και εξασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών πέρα από μικροκομματικά και μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα που μόνο στόχο έχουν το κέρδος.

Η ΝΙΚΗ σταθερή στις θέσεις και τις αξίες της Ελληνορθόδοξης Παιδείας μεταφέρει σε όλη την Ευρώπη το Ελληνορθόδοξο ιδεώδες. Αυτό που ποτίστηκε με το αίμα των προγόνων μας και τους αγώνες του Ελληνικού Λαού. Αυτό που άνθισε στον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας. Αυτό που υμνήθηκε από τους ποιητές μας και δοξάστηκε από τους αγωνιστές της Πατρίδας μας. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα κρατήσουμε ψηλά την Πίστη μας και τη Σημαία μας δίνοντας τους την αίγλη που τους αξίζει. Γιατί αυτά τα ιδεώδη κρατούν αναμμένο το καντήλι σε εκατομμύρια ψυχές σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο αγώνας δεν αφορά μόνο τον καθένα από μας. Είναι ένας αγώνας κοινός. Είναι αγώνας που δίνεται για τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν που είδαν τα όνειρά τους να συνθλίβονται στις ράγες της κρατικής αδιαφορίας, στο βωμό του προσωπικού κέρδους.

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι  για τους ιδεαλιστές. Αλλά αυτός ο δρόμος του Αγώνα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, του προσωπικού συμφέροντος, της αδιαφορίας για το λαό και τα προβλήματά του, του εκφυλισμού της Κοινωνίας και του εκμαυλισμού της Πίστης και των συμβόλων της, είναι η μόνη  μας διέξοδος για να βαδίσουμε στο ΦΩΣ και να προσφέρουμε ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ στις επόμενες γενιές. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση και υποχρέωσή μας.

Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με τιμήσατε με την ψήφο σας και θέλω άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω γι αυτό.

Συνεχίζουμε ν αγωνιζόμαστε με βλέμμα καθαρό με το κεφάλι μας ψηλά και με την ευλογία της Εκκλησίας μας γιατί βάζουμε το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ πάνω από τις προσωπικές μας διεκδικήσεις.

Μαζί οραματιζόμαστε και δημιουργούμε μια Ευρώπη φιλική, ασφαλή για τον πολίτη. Μια Ευρώπη που τοποθετεί την ευημερία κα την ισοτιμία των κατοίκων της στην πρώτη θέση. Που διασφαλίζει τη σταθερότητα την ειρήνη την ανθρωπιά τα σύνορα των χωρών της. Μια Ευρώπη που στηρίζεται στα ιδανικά της Ισότητας της Αδελφότητας και της Δικαιοσύνης και όχι μια Ευρώπη «πιόνι» ξένων δυνάμεων και σκοτεινών κέντρων εξουσίας. Μια Ευρώπη που υποστηρίζει τον Πρωτογενή τομέα και τους Αγρότες, που προστατεύει την οικογένεια και λαμβάνει μέτρα κατά της φυγοτεκνίας -ολιγοτεκνίας που αποτελούν την κυριότερη απειλή που δέχεται η Πατρίδα μας. Μια Ευρώπη που αξιοποιεί πόρους για την Παιδεία και την ουσιαστική Εκπαίδευση των νέων δημιουργώντας επιστήμονες, επαγγελματίες με ήθος αρχές και γνώσεις.  Μια Ευρώπη όχι μετακινούμενων πληθυσμών αλλά ανθρώπων που εργάζονται μαζί δημιουργώντας στέρεες βάσεις για την ποιότητα ζωής τους και το μέλλον των επόμενων γενιών στον ΤΟΠΟ τους.

Αγωνιζόμαστε για να  ακουστεί  δυνατά η φωνή της Ορθόδοξης Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για να αποκτήσει η χώρα μας τη θέση που πραγματικά της αξίζει. Σε μια Ευρώπη Χριστιανική με αξίες και ήθος.

Ονομάζομαι Τσαρούχα Ζωή. Είμαι κόρη του Νίκου Τσαρούχα, για όσους τυχόν τον γνωρίζετε . Παντρεμένη με τον Γιάννη Βουγιούκα που έχει κοιμηθεί εδώ και κάποια χρόνια έχω ευτυχήσει ν αποκτήσω δύο παιδιά την Βάλια και τον Νίκο και δύο εγγόνια, την Ζωή – Ιωάννα και τον Δημήτρη!

Είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών και έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία των γαλλικών και σε παιδάκια με σύνδρομο DOWN.

Συνταξιούχος τώρα πια, μετά από 28 χρόνια εργασίας στον Δημόσιο τομέα ασφάλισης και συγκεκριμένα στο ΙΚΑ ως διοικητικός υπάλληλος, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με το κίνημα της ΝΙΚΗΣ και μια ομάδα  ακέραιων και αξιόλογων συναγωνιστών με κοινές προσδοκίες και ελπίδες ανανέωσης για μια Ελλάδα που τείνει να χάσει την ταυτότητά της, τις αξίες και την πίστη της σε Θεό και ιδανικά.

Με αίσθημα ευθύνης με την τιμητική για μένα πρόταση του Προέδρου μας και εμπνευσμένου Δασκάλου Δημήτρη Νατσιού  μετά από Ευλογία, αλλά και με τη δική σας πολύτιμη στήριξη είμαι υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Ελλάδα μας αξίζει να εκπροσωπείται από Έλληνες πιστούς στις παραδόσεις και στα ιδεώδη της φυλής μας με Ορθόδοξο πνεύμα και καθαρή συνείδηση και θ αγωνιστώ μαζί σας γι αυτό!

Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να σηκώσουμε ακόμη ψηλότερα το λάβαρο της Πατρίδας μας. Να υψωθεί η Ελλάδα μας σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο.

ΖΩΗ Ν. ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Υποψήφια Ευρωβουλευτής