Τη Φλόγα της Αγάπης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στο Δημαρχείο στο πλαίσιο της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο κ.Χρυσάφης παρέλαβε τη φλόγα από λαμπαδηδρόμους των ΤΕΦΑΑ Σερρών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, των Μαραθωνοδρόμων Ν.Σερρών και του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού(ΕΕΣ) και κατόπιν άναψε το βωμό στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου.

 

Η Λαμπαδηδρομία διοργανώθηκε στην πόλη των Σερρών από το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης «Η Τερπνή» σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

 

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στο Δημαρχείο Σερρών για ακόμη μία χρονιά την Αιμοδοτική Φλόγα, τη Φλόγα της προσφοράς και της ελπίδας και στέλνουμε το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

 

«Ενώνουμε και τις δικές μας δυνάμεις για το σπουδαίο αυτό ταξίδι της Φλόγας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάνθρωπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσφέρουν ακούραστα στον αγώνα, για να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της ζωής» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 

Ως Δημοτική Αρχή ενισχύουμε την αλυσίδα της προσφοράς αίματος μέσω της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και στηρίζουμε με τακτικές εθελοντικές αιμοδοσίες τους συνδημότες μας που χρειάζονται αίμα.

 

Ευχαριστώ και συγχαίρω για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη μετάδοση του μηνύματος της εθελοντικής προσφοράς αίματος τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρό του Γιάννη Νούλη, τους ανθρώπους από το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και όλους τους λαμπαδηδρόμους, που συμμετέχουν στη μεταφορά της αιμοδοτικής φλόγας στις Σέρρες.