Στην Δημοτική Σύμβουλο Χρυσάνθη Παλάζη ως καθ’ ύλην αρμόδια (Αμισθί) Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γραμμάτων και Τεχνών και Εξωστρέφειας, έχουν ανατεθεί από την Δημοτική Αρχή της Βαρβάρας Μητλιάγκα η διοργάνωση εκδηλώσεων για τις Απόκριες.

Η κυρία Παλάζη θεωρείται (λόγω της προηγούμενης 4ετή θητείας της στην ΚΕΔΗΣ) ως γνώστης της διοργάνωσης,

ομως…

Η Εορτή είναι κινητή μεν,… καθορισμένη δε, και, κανονικά, θα έπρεπε οι εκδηλώσεις να έχουν δρομολογηθεί, όπως έχουν κάνει δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα!

Το ζητούμενο είναι να μην ακολουθηθεί η …πεπατημένη (και κατακριτέα) πρακτική της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Χρυσάφη του… “κατεπείγοντος” και της …”απευθείας ανάθεσης”.

Σε μια τέτοια περίπτωση η Δημοτική Αρχή της Μητλιάγκα θα δείξει, με το “καλημέρα”, ότι είναι… “μια από τα ίδια…”!!! Χώρια που θα δώσει λαβή στην νυν Αντιπολίτευση (πλέον) να επιχαίρει για το “δίκιο” που είχαν…

Όμως…

η κωλυσιεργία (θελημένη ή όχι) που παρατηρείται φαίνεται να… “σπρώχνει” την διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων σε αυτή την… ατραπό!

Θα ήταν προτιμότερο, για το γόητρο της νέας Δημοτικής Αρχής, να γίνουν μόνο αυτές που εμπεριέχουν διαφανή τρόπο εκτέλεσης και πάντως όχι με τους όρους “κατεπειγον” ή “απευθείας”! Ας καταλογιστούν και δημοσιοποιηθούν οι… όποιες ευθύνες οδήγησαν σε αυτή την απόφαση “κουτσουρεμένων” εκδηλώσεων.

Οι Αποκριές είναι οι πρώτες εκδηλώσεις που διοργανώνει η νέα Δημοτική Αρχή, ακολουθούν και άλλες, (π.χ. Πανεπιστημιάδα Θεάτρου, Ελευθέρια 2024...) αν δεν υπάρξει έγκαιρος σχεδιασμός και προγραμματισμός, ο “εκτροχιασμός” της νέας Δημοτικής Αρχής (από τα όσα κατήγγειλαν την προηγούμενη Δημοτική Αρχή) θα είναι αναπόφευκτος από τον πρώτο χρόνο ανάληψης της διακυβέρνησης του Δήμου…

Πηγή: anexartitos.gr