Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος τις αθλήτριες του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

oznorCO

Εστέλα Καραμανίδου και Θάλεια Δαμπάλη, οι οποίες πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης βράβευσε την αθλήτρια Εστέλα Καραμανίδου, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο και το ασημένιο μετάλλιο στο κόμπο, καθώς και την Θάλεια Δαμπάλη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ελεύθερο ομαδικό και στο ακρομπάτικ.

hdrpl

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης βράβευσε τον αθλητή του αθλητικού συλλόγου «ΕΛΠΙΔΕΣ» Ευθύμη Ηλιάδη για  το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων στο άθλημα του ΤΑΕ ΚWON DO, στελεχώνοντας την εθνική ομάδα.

O κ. Σπυρόπουλος συνεχάρη, τόσο τους αθλητές, όσο και τους προπονητές για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν, τονίζοντας ότι πρέπει να τον θεωρούν συμπαραστάτη τους και εμπράκτως. Όπως επεσήμανε, αισθάνεται υπερήφανος για τους νεαρούς αθλητές  για τις επιτυχίες τους, οι οποίοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον από το βάθρο των νικητών.

hdrpl