Σέρρες, ΣΔΕ Νιγρίτας Σερρών: Το πήραν! Για άλλη μια χρονιά! – Αποτέλεσμα σοβαρής προετοιμασίας
Το πήραν!! Για άλλη μια χρονιά η συντονισμένη προσπάθεια της εκπαιδευτικού αγγλικής γλώσσας του σχολείου μας κ. Αικατερίνης Υφασματοπώλη ( Κατερίνα Υφασματοπώλη ) και η επίμονη προσπάθεια της ομάδας των εκπαιδευομένων έδρεψε καρπούς. Αποτέλεσμα σοβαρής προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων μας σε εξετάσεις TOEIC στις 5 Μαΐου, είναι η σημερινή ανακοίνωση της επιτυχίας 12 μαθητών μας σε αυτές: 2 μαθητές πιστοποιήθηκαν επιτυχώς στο επίπεδο Α2 της αγγλικής, ένας στο Β1 και 9 Μαθητές στο Β2!
Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης ( Hellenic American Union)που και φέτος στήριξαν έμπρακτα το έργο του σχολείου μας προσφέροντάς μας δωρεάν 16 vouchers συμμετοχής στις εξετάσεις και δίνοντας έτσι στους μαθητές μας την ευκαιρία να κυνηγήσουν έναν σημαντικό στόχο!
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηπολύζη, που επιτήρησε την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων! Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του ΣΔΕ Νιγρίτας που κατά τη διάρκεια της χρονιάς στήριξαν την προσπάθεια του τμήματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης αγγλικών!
Θερμά ευχαριστούμε και αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο της συναδέλφου μας κ. Υφασματοπώλη την ψυχή του εγχειρήματος που πίστεψε στη δυναμική της ομάδας των εκπαιδευομένων και τους πρόσφερε τις γνωστικές δεξιότητες που απαιτούνταν για να περάσουν στις εξετάσεις, αλλά και δεξιότητες μάθησης και ζωής, όπως η επικοινωνία, η συνεργασία, η πρωτοβουλία και η αυτοπεποίθηση.