Σέρρες: Συνάντηση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής με τον Χρήστο Παπαστεργίου- Σε πολύ καλό κλίμα, συναντήθηκαν

Σέρρες: Συνάντηση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής με τον Χρήστο Παπαστεργίου- Σε πολύ καλό κλίμα, συναντήθηκαν χθες η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Σερρών με Γραμματείς των Συντονιστικών Επιτροπών και τον Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» και περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Παπαστεργίου.

Πραγματοποιήθηκε μια δημιουργική συζήτηση σχετικά με τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών το προσεχές διάστημα και έγινε αναφορά στα τεκταινόμενα της ολέθριας διοίκησης της περιφέρειας από την παράταξη Τζιτζικώστα.

Οι δράσεις της παράταξης και της Νομαρχιακής Επιτροπής, θα ξεκινήσουν από τη βάση των Τοπικών Οργανώσεων σε κάθε Δήμο, όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς, επιχειρησιακούς και επιχειρηματικούς παράγοντες κάθε περιοχής, με ανθρώπους της παραγωγής και του πολιτισμού, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και την διατύπωση ξεκάθαρων θέσεων ώστε να καταλήξουμε στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την περιφερειακή ενότητα Σερρών της επόμενης πενταετίας.

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής έχει αυτοδιοικητική παράδοση με πολλά παράσημα, έχει θεσμική μνήμη και βαθιές ρίζες στην κοινωνία και βάσει αυτών πορεύεται. Συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις, δίπλα στους πολίτες, με γνώμονα τους πολλούς και όχι τους λίγους.

Με αυτές τις αξίες μάθαμε να πορευόμαστε και με αυτές συνεχίζουμε.

#ΠΑΣΟΚ