Στο γενέθλιο μήνα Νοέμβριο  για το “Σπίτι της Γυναίκας”που φέτος συμπληρώνει τα 23 χρόνια ζωής, ξεκινάνε οι συναντήσεις γυναικών στο φιλόξενο χώρο, επί της οδού Ίωνος Δραγούμη.

Οι γυναίκες θα βρεθούν ξανά μαζί, όπου θα έχουν την ευκαιρία για δημιουργικές και γόνιμες συναντήσεις με επιστήμονες ψυχολόγους, καλλιτέχνες αλλά και άλλων ειδικοτήτων.
Στο Σπίτι της Γυναίκας  συνεχίζουν και φέτος στην εθελοντική δράση,ενόψει και των Χριστουγέννων, συγκεντρώνοντας την πολύτιμη και αναγκαία βοήθεια για συμπολίτες μας.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το πρωί  με την ψυχολόγο Ναταλία Ιωαννίδου Τριανταφύλλου και κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα.

Πληροφορίες: 6994436766

Βιογραφικό 

Η Ν. Ιωαννίδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στην πόλη των Σερρών.Εναι Κλινικός-Συμβουλευτικός Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια μετεκπαιδευμένη  στην ψυχοθεραπεία Gestalt. Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο ψυχολόγου από το 2000, όπου και παρακολουθεί πληθώρα περιστατικών ενηλίκων και παιδιών.

Συνεργάζεται επί σειρά ετών με τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗ Σερρών και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας καθώς και με κατά τόπους παιδικούς σταθμούς.Εχει συμμετοχή σε προγράμματα και επιστημονικές εργασίες. Εμφανίζεται σε τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πραγματοποιεί ομιλίες σε όλο το νομό σε συνεργασία με διάφορους φορείς και συλλόγους.

Είναι πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου των Σερρών και μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου των Σερρών.