Σοκ: Πατέρας απειλούσε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του – «Θα σε γονατίσω, δεν θα ζήσεις»- Στην προσπάθεια της πεθεράς του να βοηθήσει το παιδί, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του
Πατέρας στον Αλμυρό , απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του επάνω σε ένα καυγά, για ασήμαντη αφορμή. Στην προσπάθεια της πεθεράς του να βοηθήσει το παιδί, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του.

«Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις» φώναζε ο πατέρας στο 14χρονο κορίτσι και όλα δείχνουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η βία κυριαρχούσε στο σπίτι.

Το τελευταίο επεισόδιο ανάγκασε την μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση.

Ο 50χρονος συνελήφθη για να δηλώσει στους αστυνομικούς πως δεν απείλησε και δεν εξύβρισε το παιδί και την πεθερά του , αλλά είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, που ήταν κλεισμένος σπίτι λόγω covid.

Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια.

in

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση – σοκ: «Η Λέχου όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη δεν…»

Δήλωση – σοκ: «Η Λέχου όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη δεν…»- Ο Γιώργος Χριστοδούλου ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όταν έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε τη σχέση που είχε με την Κατερίνα Λέχου και αναρωτήθηκε γιατί εκείνη δεν είχε πει κάτι ενώ ήταν μαζί του τέσσερα χρόνια.

«Θα σου πω τώρα κάτι που δεν το γουστάρω πολύ, αλλά θα το πω. Ο Γιώργος δεν είχε σχέση με την Λέχου τέσσερα χρόνια; Κι εσύ το γνωρίζεις κι εγώ το γνωρίζω. Είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί;», είπε αρχικά.