Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάιο Βλάχο, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, λένε το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι, αλλά και πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ.  Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, όπου τελείται η πολιτική κηδεία του 34χρονου.

Ο πεζόδρομος μεταξύ Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και οι γύρω δρόμοι είναι κατάμεστοι από κόσμο που κρατά στα χέρια λουλούδια.

Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος διαχέουν την ατμόσφαιρα με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν πρωταγωνιστές αρχαίας τραγωδίας, στα πρόσωπα των οποίων αποτυπώνεται ο σπαραγμός όλων των οικογενειών που στερήθηκαν τόσο άδικα μέλη τους.

 

 

Όπως και στην κηδεία του Τάσου Κουτσόπουλου που έγινε την περασμένη Τρίτη, συγκλονιστική είναι και σήμερα η παρουσία των νέων παιδιών, ενώ θε πρέπει να θυμίσουμε ότι με αποφάσεις των δημάρχων όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30. Επίσης, τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν νωρίτερα σε συνέχεια απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Με αποφάσεις των δημάρχων όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30.

Επίσης, τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν νωρίτερα σε συνέχεια απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Πηγή: karditsalive.net