Στις Σέρρες θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,

Στις Σέρρες θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στις Σέρρες στις 12 το μεσημέρι, όπου περπατώντας με στελέχη του κόμματος τις οδούς Ερμού, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Μεραρχίας, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με Σερραίους πολίτες.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Εργατικό Κέντρο Σερρών όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του Νομού και τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, το απόγευμα θα μεταβεί στη Νιγρίτα και στο Δήμο Βισαλτίας.

 

Διαβάστε: Σέρρες: Ενθουσιασμένοι οι Κρητικοί παραγωγοί εδεσμάτων από τους Σερραίους!

Ενθουσιασμένοι οι Κρητικοί παραγωγοί εδεσμάτων από τους Σερραίους!- Χιλιάδες ήταν οι Σερραίοι που επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο την έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας» στην πλατεία Ελευθερίας την πόλης των Σερρών.

Η έκθεση που άνοιξε τις πύλες της την προηγούμενη Πέμπτη και θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, οι οποίο συμμετέχουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στα κρητικά προϊόντα και στις γεύσεις της Ελλάδας. Η έκθεση, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στις Σέρρες, έχει ενθουσιάσει επισκέπτες αλλά και τους παραγωγούς-εκθέτες που μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση και την θετική διάθεση των Σερραίων.

«Η ανταπόκριση των Σερραίων είναι άψογη με κεφαλαία γράμματα. Αυτό που καταλάβαμε και το λέγαμε με τα παιδιά είναι ότι στις Σέρρες έχει πολλούς μερακλήδες. Ξέρουν να τρώνε καλά κι αυτό το κάνουν γιατί είναι ευχάριστοι άνθρωποι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο παραγωγός Μιχάλης Τσικανδυλάκης που υπογράμμισε ότι είναι πολλά αυτά, που ενώνουν Μακεδόνες και Κρητικούς.