Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) τα αίματα άναψαν για τα καλά και οπι παίκτες τα έβαλαν με την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς θεωρούν ότι ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε εξαιτίας της, μετά τον διάλογο που είχαν για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία», σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τον διάλογο Ελευθερίας – Σχίζα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια», είπε για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος επιστρέφει στην σύντροφό του.

«Ναι μόνο στρατηγική και κακή τοξική στρατηγική», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης για την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Ότι είχε δίκιο για το τι γίνεται εδώ μέσα – που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του – είχε δίκιο. Ο θάνατός σου η ζωή μου», σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου για την κατάσταση που βλέπει να επικρατεί στο παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι αυτό ήταν καθαρά μια στρατηγική της Ελευθερίας. Μετέφερε κάποια πράγματα από την έξω ζωή, κάποια πράγματα για τη σχέση του, που είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απ΄ότι ξέρουμε όλοι και κάποια πράγματα δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί», πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα φαίνεται πως έχει πληγώσει και τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού οι δύο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά.

Στον στίβο μάχης οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την ασυλία αλλ΄πα αυτοί που επικράτησαν ήταν οι Μαχητές, με σκορ 10-4 και με την Ελένη Χαμπέρη να φέρνει τον τελευταίο πόντο και τη νίκη στην ομάδα της.

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε πανικός μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου. Ο πρώτος κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα τους.

Μάλιστα, έκανε λόγο ότι τον εξαπάτησε για να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη. Από την μεριά της η Ελευθερία μάταια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι», είπε και ο Μαρτίκας αντέδρασε: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου».

Τέλος, υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη ανέφερε πως δεν θέλει να την στηρίξει ο κόσμος, αν βλέπει ότι δεν περνά καλά στην ομάδα της ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε ότι θα λυτρωθεί σε περίπτωση που αποχωρήσει.