Φουλ ερωτευμένοι είναι η πρώην παίκτρια του Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης. Το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια ζει κάτω από την ίδια στέγη και τώρα φαίνεται πως ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Μας», η πρώην παίκτρια του Survivor και ο αγαπημένος της πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2023.


Οι δυο τους άλλωστε συγκατοικούν και η σχέση τους έχει δοκιμαστεί, αφού την περσινή σεζόν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απουσίαζε για μεγάλο διάστημα λόγω του Survivor.

Είπε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος: «Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα έχω να σας πω. Έχω μάθει ότι τέτοια εποχή του χρόνου θα την έχουμε δει ήδη παντρεμένη. Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον Κώστα Πηλαδάκη. Έτσι κι αλλιώς ζουν μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι την περίοδο που η Ναυσικά ήταν ακόμη στο Survivor. Aπ΄ όσο ξέρω μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές».