Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα, Τρίτη η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στο χειρουργείο που είχε κάνει, στο οποίο ο γιατρός της να της λέει είπε ότι εξαιτίας των κιλών η επέμβαση ήταν πιο δύσκολη.

«Δεν μπορούσαν να περάσουν από το λίπος»

«Είχα διάφορα θέματα. Στην αρχή είχα μάγουλα, μετά λίγη κοιλίτσα και μετά ήμουν κανονική στα κιλά μου, αλλά επειδή είχε αναπτυχθεί το στήθος μου φαινόμουν πολύ πιο μεγάλη από τα υπόλοιπα παιδιά. Κάτι ήταν πάντα παραπάνω. Γιατί να κρυφτώ. Στηρίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι χοντρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει αν θεωρείται κακή λέξη. Γιατί πρέπει να είναι προσβολή; Είναι ένας χαρακτηρισμός. Είμαι χοντρή, έχω παραπάνω κιλά και that’s it. Τελεία. Πρέπει λίγο να το απενεχοποιήσουμε» είπε αρχικά η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

«Εμείς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να χρησιμοποιούμε τις λέξεις προσβλητικά. Δεν πρέπει να συμβαίνει. Ο γιατρός ουσιαστικά μου είπε ότι εξαιτίας των κιλών μου, η επέμβαση είναι πιο δύσκολη και θα μπορούσε να είχε γίνει σε λιγότερες ώρες. Θα μπορούσα να την είχα κάνει λαπαροσκοπικά και δεν την έκανα γιατί είναι πολύ δύσκολο να περάσουν από το λίπος για να κάνουν την δουλειά τα μηχανήματα. Με άνοιξαν κανονικά κι ήταν τέσσερις που προσπαθούσαν να τα βγάλουν όλα τα όργανα με ανοιχτή τομή και βεβαίως θέλει προσοχή και στην νάρκωση εκεί πέρα» εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.