Τους χώρισε ο θάνατος… Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν τα πάντα. Ο χρόνος σταμάτησε στο κυλικείο του μοιραίου τρένου στα Τέμπη με την 20χρονη Κλαούντια Λάτα να περιλαμβάνεται στη λίστα των θυμάτων.

Ο σύντροφός της ήταν μαζί της στο τρένο και σώθηκε από θαύμα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε φύγει από το κυλικείο που μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σκορπώντας τον θάνατο σε όσους ήταν σε εκείνο το σημείο.

Ο Βασίλης έφυγε από το κυλικείο όπου βρισκόταν με την Κλαούντια, όταν εκείνη του είπε να πάει για θέσεις στα πίσω βαγόνια. «Της είπα ότι θα πάω να ψάξω για θέσεις σε 10 λεπτά. Εκείνη με κοίταξε με επίμονο βλέμμα και μου “πήγαινε τώρα”. Εγώ παραξενεύτηκα με τον τρόπο ομιλίας της και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα. Την είδα που μου χαμογέλασε, της χαμογέλασα κι εγώ και έκανα 15 βήματα. Τότε αισθάνθηκα ένα μπαμ, πετάχτηκα αρκετά μέτρα προς τα πίσω με την πλάτη και λιποθύμησα» είπε αρχικά ο νεαρός σύντροφος της άτυχης Κλαούντια στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν κατάλαβα καν τι είχε συμβεί, απλά ένιωσα μία μάζα σιδερικών να έρχεται κατά πάνω μου και να με τσαλαπατάει. Ευτυχώς είχα Άγιο και δεν τραυματίστηκα. Εγώ ξύπνησα λόγω των καπνών. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω αναπνευστικά προβλήματα. Άρχισαν να με κλωτσάνε κάποια πόδια μέσα από τα σίδερα. Σε κάποια φάση, έκλεισα τα μάτια μου και είπα ότι θα καώ ζωντανός.

Ταυτόχρονα σκεφτόμουν την Κλαούντια. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί γιατί ήταν όλα σκοτεινά. Εγώ είχα απλά σοκαριστεί. Κάποιοι φώναζαν ότι καιγόμασταν» πρόσθεσε ο σύντροφος της Κλαούντια.

Πηγή: larissanet.gr