«Τι έφταιξε και είχε τέτοιο τραγικό θάνατο μέσα στα κοφτερά σίδερα;» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας

Δεν έχει τέλος ο σπαραγμός των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους στην τραγωδία στα Τέμπη. Το μόνο που ζητούν είναι μια απάντηση στο «γιατί» που κρέμεται πάνω από τον άδικο θάνατο των ανθρώπων τους.

Η 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή, είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς της φονικής σύγκρουσης των τρένων. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το χαμό του παιδιού του ζητώντας μόνο να μάθει γιατί βρήκε τέτοιον τραγικό θάνατο.

«Μίλησε με τη μητέρα της 23:08 και 23:20 έγινε το περιστατικό. Την πήραμε αμέσως μετά από 10 λεπτά και δεν απαντούσε. 12 τη νύχτα ξεκινήσαμε για Λάρισα» περιγράφει ο πατέρας της Αναστασίας.

«Το παιδάκι μας δεν έρχεται πίσω, ό,τι και να γίνει, δεν θα γυρίσει. Όμως θέλω μια απάντηση. γιατί ενώ το έβαλα το παιδί μου στο τρένο χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα, γιατί μου το έδωσαν σε άσπρο φέρετρο και σε μία σακούλα τα παπούτσια της. Ποιος θα μου απαντήσει γιατί μου το πήραν το παιδάκι μου; Τους έκανε κάτι; Τι έφταιξε και είχε τέτοιο τραγικό θάνατο μέσα στο κρύο, στο σκοτάδι και τα κοφτερά σίδερα» λέει ο πατέρας της 19χρονης, προκαλώντας σφίξιμο στο στομάχι.

Πηγή: in.gr