Η Τζούλια Αλεξανδράτου ισχυρίζεται ότι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, όμως η εν λόγω ανάρτηση γεννά πολλά ερωτηματικά
Σε ένα άνευ προηγουμένου, ακόμα και για τα δικά της δεδομένα, ξέσπασμα προχώρησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τους τελευταίους μήνες διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της (κάτι που καθόλου δεν φάνηκε στην εν λόγω ανάρτηση) προχώρησε σε μια… ιδιαίτερη ανάρτηση, μέσω της οποίας βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς κάποιους αόρατους (;) εχθρούς, οι οποίοι -όπως η ίδια ισχυρίζεται- ασχολούνται μαζί της.

Βέβαια δεν να κατονομάζει κάποιον συγκεκριμένα…

Το γνωστό μοντέλο μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει πως: «Θα σας γ@μ#σω το μ@υν! της μάνας σας, αν ασχοληθείτε μαζί μου».

Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Τζούλια Αλεξανδράτου
Όπως εξήγησε στο κείμενό της η ίδια περνά μια σημαντική και συνάμα ευαίσθητη περίοδο στη ζωή της, ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης της.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει να μην ασχολούνται μαζί της, γιατί, όπως αφήνει να εννοηθεί, θα λάβει δραστικά…μέτρα.

«Θερμή παράκληση. Θα παρακαλέσω ο οποιοσδήποτε ξανά αναφερθεί στο όνομα μου κ ασχοληθεί μαζί μου, θα του γ@μ#σω το μ@υν! της μάνας του και το αγ@μ#το. Διανύω μια πολύ σημαντική ευαίσθητη και μοναδική περίοδο της ζωής μου. Και θα ήθελα να σεβαστείτε αυτό. Για να μη σας γ@μ#σω λοιπόν το μ@υν! της μάνας σας ασχοληθείτε με τις ζωές σας και στο διάολο» έγραψε συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να περαιτέρω πληροφορίες.