Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια δύο μελών του ξενοδοχειακού κλάδου εξέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Μαγνησίας.

«Πληροφορηθήκαμε με βαθύτατη λύπη ομολογουμένως καθυστερημένα μόλις προ ολίγων ημερών την απώλεια του Νίκου Στερεόπουλου, δημοσιογράφου, ξενοδόχου και συμβούλου τουρισμού, που παρότι δεν ήταν ενεργό μέλος της Ένωσης την τελευταία τριετία, για 30 χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στον ποιοτικό Τουρισμό μέσα από το art hotel “GLORIOUS PELEYS Castle Hotel”, το οποίο αναστήλωσε και λειτουργούσε με τη σύζυγό του ως ένα στολίδι που φιλοξένησε επιφανείς πελάτες-φίλους από ολόκληρο τον κόσμο! Η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εκφράζουμε, επίσης, τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Μαρίνας Μήτσιου – Τσιμπούκη, που προέρχεται από μια ιστορική οικογένεια στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου, η οποία δημιούργησε το ξενοδοχείο “Αιγαίο” την δεκαετία του 1920, που γνώρισε μεγάλες δόξες και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον τουρισμό της περιοχής και κατόπιν την “Αλόη” για την οποία ακόμη και σήμερα μιλάνε ως ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στον ξενοδοχειακό χώρο. Με σεβασμό και συγκίνηση αποχαιρετούμε τους συναδέλφους μας. Η τοπική κοινωνία έχασε δύο πολύ σημαντικά μέλη της. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Πηγή: taxydromos.gr