Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 σχετικά με την πρώην παίκτρια του My style rocks, Σοφία Λεοντίτση, η οποία έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Λίγο καιρό μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της στον κόσμο, η επιχειρηματίας με ένα μακροσκελές κείμενο και μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της, τον αποχαιρέτησε από τη ζωή, ανακοινώνοντας έτσι την είδηση θανάτου της αλλά και το σημείο, όπου θα γίνει η κηδεία του.
Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση στο Instagram για την απώλεια του πατέρα της
«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται.. άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά.

Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστώ..
Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου. Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου.. εισ το επανιδείν..».