Είναι του «φεύγα» και η Φαίη Σκορδά κατά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπως είπε και εχθές το βράδυ ο Γιάννης Πρετεντέρης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, για να του απαντήσει «δεν είμαι του φεύγα, είμαι του τρέχα»!

Κατά αυτό λοιπόν οι δυο, Φαίη Σκορδά δηλαδή και Στέφανος Κασσελάκης – άσχετο, αλλά τι ωραίο ζευγάρι θα ήταν, μοιάζουν πολύ!

Αυτό τουλάχιστον είπε ο Ουγγαρέζος… για τη Φαίη, όχι για τον Κασσελάκη. Είπε για τη Φαίη λοιπόν ότι της αρέσει αν φεύγει και όχι να έρχεται!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε στη στήλη (στην εκπομπή της Μενεγάκη), «Το φευγιό δείχνει ότι σε εκτιμούν, αλλά αν σε εκτιμούσαν πραγματικά, δεν θα σε άφηναν να φύγεις» και πρόσθεσε, «Η Φαίη Σκορδά είπε στην εκδήλωση του Make a Wish ότι “πιο πολύ χάρηκα με τον τρόπο που με αποχαιρέτησε ο ΑΝΤ1, παρά όταν πήγα”. Δηλαδή, πιο πολύ της αρέσει να φεύγει, παρά να έρχεται»!

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/285692/%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1/