110 αθλήτριες & αθλητές το 2ο Περιφερειακό Camp Επίλεκτων Αθλητριών – Αθλητών Βορείου Ελλάδος Χάντμπολ U14 στο ΔΑΚ Σερρών 28-30/10

Η πόλη των Σερρών φιλοξενεί άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Πρόκειται για το 2ο Περιφερειακό Camp Επίλεκτων Αθλητριών – Αθλητών Βορείου Ελλάδος Χάντμπολ U14 (Γεν 2008 και 2009), το οποίο φιλοξενείται από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στο ΔΑΚ Σερρών “Γιάννης Τσιντσάρης”, στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδιασμού της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ.

Ο προπονητής του χάντμπολ Κώστας Αλεξιάδης που είναι υπεύθυνος συντονιστής Βορείου Ελλάδος στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας μας είπε πως:

Το Camp των Σερρών εντάσσεται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα ανάπτυξης που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ομοσπονδία του Χάντμπολ. Σε αυτό λαμβάνουν μέρος περίπου 110 αθλήτριες και αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα (Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης), ενώ παράλληλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ατομική αξιολόγηση, αλλά και θεωρία, η οποία πραγματοποιείται μέσω βιντεοπροβολών από τους τεχνικούς συμβούλους της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο των Σερρών «παρελαύνουν» όλα τα ταλέντα, τα οποία αποτελούν το μέλλον του αθλήματος και «αυριανά» στελέχη της Εθνικής μας ομάδας.

Αρωγός της διοργάνωσης της ΕΑΠ/ΟΧΕ είναι ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, καθώς και η ομάδα Χάντμπολ του Πανσερραϊκού.

Η είσοδος στους θεατές είναι ελεύθερη και δωρεάν, ενώ το camp μεταδίδεται και τις τρεις ημέρες σε livestreaming μέσα από το κανάλι του serrespost.gr στο youtube

https://youtube.com/channel/UCM181grQQPh87GSvsB-9BmQ

πηγή: https://www.anexartitos.gr/to-mellon-toy-ellinikoy-chantmpol-proponeitai-stis-serres-104-fotos