Η Ευθαλία Παπακώστα, που υποδύεται την Όλγα στο «Μαύρο Ρόδο», σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για τις μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της.

Για το “Μαύρο Ρόδο”, η ηθοποιός υπογράμμισε «η Όλγα είναι μια πολύ δυναμική φιγούρα και έχει μια μητέρα, η οποία ασκεί μεγάλη επιρροή στη ζωή της. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και θα τον κυνηγήσει πολύ. Θα μάθει τι συμβαίνει με την Ελισάβετ, αλλά δεν θα καταλάβει το βάθος της κατάστασης».

Η Ευθαλία Παπακώστα έχασε και τους δύο γονείς της

Όσον αφορά τις απώλειες που τη σημάδεψαν, η Ευθαλία Παπακώστα επεσήμανε «το πιο απελευθερωτικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγάμε αυτό που θέλουμε μέχρι να μην το θέλουμε. Το πρώτο δύσκολο γεγονός της ζωής μου είναι όταν έχασα τη μαμά μου, όταν ήμουν μικρή και αργότερα «έφυγε» και ο πατέρας μου. Έκανα πολύ ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει. Είναι φοβερό δώρο. Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα».

Σχετικά με τις σπουδές της στο εξωτερικό και τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα, σημείωσε «σπούδασα θέατρο στη Νέα Υόρκη. Ήταν απελευθερωτικό. Επέστρεψα γιατί δεν ήθελα να ζήσω όλη μου τη ζωή εκτός Ελλάδας».