Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ο αμύθητος θησαυρός της σιδηράς κυρίας των δημοσίων σχέσεων, Λόλας Νταϊφά έκανε «φτερά», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso.

Όπως γράφει η εφημερίδα, μια λάθος κίνηση από την ίδια έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» αναφέρει η Λόλα Νταϊφά στην εφημερίδα Espresso.

Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμό για τον θησαυρό της γυναίκας, η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ANT1, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθος επωνύμων.

Τι συνέβη

Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύρος με μάσκα προστασίας τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο. Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά» τόνισε η Λόλα Νταϊφά.