Νεκρός εντοπίστηκε ο 51χρονος Αλβανός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή, στο χωριό Αρέθουσα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει ανακοίνωση για την εξαφάνιση του.

«Λόγω τραυματισμού του συνεργάτη του, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), μεταφέρθηκε σε στάση λεωφορείου της περιοχής, ώστε να επιστρέψει στην οικεία του, στην Λίμνη Θεσσαλονίκης, και έκτοτε αγνοείται», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την στιγμή εκείνη αστυνομικοί και εθελοντές ξεκίνησαν έρευνα.

H σορός του 51χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή. Τραυματίστηκε θανάσιμα στον μηρό. Άφησε την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία. Το τραύμα φαίνεται να προήλθε από αλυσοπρίονο.

Ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά ήταν ένας 59χρονος Έλληνας, με τον οποίο ο 51χρονος, είχε πάει στο δάσος για παράνομη υλοτόμηση και με τον οποίο είχε εργασιακή σχέση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, χθες η κακοκαιρία έπληττε τη βόρεια Ελλάδα, πόσο μάλλον τα Κερδύλλια Όρη, κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του 51χρονου.

Οι πρώτες υποψίες έπεσαν στον 59χρονο. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ενώ έκοβαν ξύλα ο 59χρονος αυτοτραυματίστηκε. Πήρε τηλέφωνο τον 28χρονο γιο του για να πάνε μαζί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Κατά την διαδρομή πέταξε το τηλέφωνο του 51χρονου στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί του Εγκλημάτων Κατά Ζωής έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Εντόπισαν πέντε μαχαίρια και συνέλαβαν πατέρα και γιο για παράνομη οπλοκατοχή.

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και για το θάνατο του 51χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αποδίδει το θάνατο του σε ατύχημα. Όταν αυτοτραυματίστηκε, τρόμαξε γύρισε το αλυσοπρίονο και τραυμάτισε στο μηρό τον 51χρονο.