Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε πρόσφατα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για την απώλεια μαλλιών που είχε αλλά και για τις πρώτες ημέρες μετά τη μεταμόσχευση.

«Τις τρεις πρώτες μέρες πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά και αριστερά και δημιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω μαζεύτηκε στα μάγουλα και ευτυχώς γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά όμως», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την απώλεια μαλλιών που είχε εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, μιλάμε για πολλές τούφες. Τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλος και ενώ συζητούσαμε για τα μαλλιά μου, μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών».

Έτσι πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε εμφύτευση. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

«Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος που είχα για να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα τα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα. Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση, έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», κατέληξε.