Σώοι εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 07.30 το πρωί, οι δύο νεαροί άνδρες τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί τις προηγούμενες ώρες ανοιχτά της Χερσονήσου στην Κρήτη. Από χθες το Λιμενικό «χτένιζε» την ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα και έναν 26χρονο Σλοβάκο οι οποίοι στις 2 περίπου τα ξημερώματα της Τετάρτης επιβιβάστηκαν σε βάρκα από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου με σκοπό να κατευθυνθούν προς τη Νήσο Ντία. Τα ίχνη τους χάθηκαν και χθες βράδυ σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα.

Αίσιο τέλος

Τελικά νωρίς σήμερα το πρωί, εντοπίστηκαν, ευτυχώς σώοι, οι δύο άνδρες στην περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το ekriti, οι δύο νεαροί κουνούσαν τα χέρια τους στα σκάφη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που επιχειρούσαν στην περιοχή.Τους δύο άνδρες εντόπισε το περιπολικό σκάφος 1210 του ΚΛΗ. Αυτήν την ώρα τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στη στεριά με τις πληροφορίες να λένε ότι οι δύο νεαροί είναι καλά στην υγεία τους.