Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης, όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Ειδικότερα, το μοντέλο αναφέρθηκε στο αποτρόπαιο περιστατικό και αποκάλυψε ότι κάτι παρόμοιο συνέβη και στην ίδια, τον πατέρα και τον αδελφό της, πριν από χρόνια.

 

 

Η παρόμοια εμπειρία της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Όπως υπογράμμισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη «εχθές το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ, έπιασα το κινητό μου και αντίκρισα αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό βίντεο, όπου δολοφονείται ένας συνάνθρωπός μας, γιατί ήταν δολοφονία, δεν έγινε κατά λάθος. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα ακριβώς ίδιο περιστατικό, το οποίο είχε συμβεί πριν χρόνια στο Ρέθυμνο, όπου εγώ, ο πατέρας μου και ο αδελφός μου, τρέχαμε να προλάβουμε το καράβι, ανεβήκαμε τελευταία στιγμή, μόνο που οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας τράβηξαν μέσα, δεν μας έσπρωξαν στον θάνατο.

 

 

Ως πότε σε αυτή τη χώρα και γενικότερα, θα κάνει ό,τι γουστάρει; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας; Αν είχε γυναίκα, αν είχε παιδιά, τη μάνα αυτού του ανθρώπου. Ως πότε ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, ούτε σε μυρμήγκια δεν φέρεσαι έτσι. Λένε μετά “κάνε παιδιά”. Γιατί να κάνω παιδί; Για να βασανίζεται για το υπόλοιπο της ζωής του; Για να έρθει κάποιος αύριο να του αφαιρέσει τη ζωή επειδή είχε αυτή τη διάθεση;

 

 

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Να θες να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στο γήπεδο και να χάνεις τη ζωή σου; Να σε σπρώχνουν στις προπέλες του πλοίου; Δεν υπάρχει όμως τιμωρία, γιατί αν υπήρχε τιμωρία δεν θα βλέπαμε τέτοια περιστατικά. Συγνώμη για την πρωινή ένταση, αλλά ζω και εγώ σε αυτή την κοινωνία και προσπαθώ να απέχω γιατί πονάω με αυτά που βλέπω δίπλα μου και δεν θέλω να πονάω».

 

 

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη