Ξεσπά η μάνα του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν »- Μπάμπης Λαζαρίδης: Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πως η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο γιος της έχουν δεχτεί πρόταση για να κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι, η οικογένεια του επιχειρηματία στρέφεται νομικά εναντίον τους.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης, η μητέρα του επιχειρηματία, Μαρία Λαζαρίδη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και συγκεκριμένα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Μπάμπης Λαζαρίδης: Ξεσπά η μητέρα του κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη
«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι κι αν θέλουν τη δημοσιότητα να γυρίσουν σε ταινία τον εαυτό τους, την κόρη της, τον γιο της. Να αφήσουν τη μνήμη μου του παιδιού μου ήσυχη. Καταρχήν δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου» τόνισε.

«Η Πόπη δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Δεν το λέω εγώ, το έλεγαν όλοι, οι υπηρέτριες. Τον μικρό, τον Μπαμπίνο, έχω να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Λαζαρίδη.