Ένα περιστατικό που ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία με τον 36χρονο στο λιμάνι του Πειραιά και όχι τόσο για τις συνθήκες αλλά για το γεγονός πως έγιναν τα απαραίτητα που έπρεπε να είχαν γίνει και με τον Αντώνη… όταν κάποιος βρίσκεται στη θάλασσα (Φυσικά και ο Αντώνης δεν έπρεπε εξ αρχής να είχε βρεθεί στην θάλασσα..) Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι (18/09) στο λιμάνι της Τήνου, μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο.

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει και το τοπικό μέσο tinosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα να είναι αδιευκρίνιστες με την επικρατέστερη αιτία να φέρεται πως ήταν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνίδα ηλικιωμένη.

 

Με το που βρέθηκε η γυναίκα στο νερό ήταν άμεση και η κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Με τον ύπαρχο του πλοίου, έναν λιμενικός και έναν καβοδέτης να βρίσκονται δίχως δεύτερη σκέψη στη θάλασσα για να τη σώσουν Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η γυναίκα δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου.

Ένας επιβάτης του πλοίου απαθανάτισε τη στιγμή της διάσωσής της