Ψυχρός «πόλεμος» από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Νέα έξαρση κακοκαιρίας “χτυπά” από τις 25 Σεπτεμβρίου…»- Για την εξέλιξη του καιρού και τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να «απειλεί» την χώρα μίλησε μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Απρόθυμο να παραδώσει τα ηνία το καλοκαίρι μέχρι και το ερχόμενο Σαβ/κύριακο ! Αρκετά πιο εναρμονισμένο με την εποχή δείχνει το σκηνικό του καιρού από βδομάδα.

Εντονο δείχνει, φίλες και φίλοι, το θερμό κύμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου με εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη αλλά και κατά τόπους πολύ υψηλές θερμοκρασίες (τοπικά στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές και πάνω από 33 με 34 βαθμούς Κελσίου) για την περίοδο που διανύουμε!

Σημαντική δείχνει να είναι και η “συνεισφορά” της αυξημένης υγρασίας” στη δυσφορία που θα προκύψει!

Οσον αφορά στο νέο βαρομετρικό χαμηλό που τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα πλέον δείχνουν να σχηματίζεται στη νότια Ιταλία και στα δυτικά της χώρας μας από βδομάδα και κυρίως το διήμερο 25 με 26 Σεπτεμβρίου η ακριβής θέση του θα είναι αυτή που θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων (βροχών-καταιγίδων) που με τα σημερινά στοιχεία δείχνουν να εντοπίζονται στα δυτικά και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα πλην της Θράκης . Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη

Για τις/τους φίλες /φίλους που δεν γνωρίζουν και συνεχίζουν να μου στέλνουν μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν τα δελτία καιρού με την φυσική μου παρουσία στην ΕΡΤ3