Ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μαμά – δες» της ΕΡΤ 2, μίλησε για τη γνωριμία και τον έρωτα του με τη Μαρία Κορινθίου και αποκάλυψε στην Τζένη Θεωνά ότι όταν γνωρίστηκε με τη γυναίκα του, βρίσκονταν και οι δύο σε σχέση.

Σε σχέση Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου όταν γνωρίστηκαν

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «γνωριστήκαμε στην Κύπρο, όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: «Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία». Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

 

Στη σκέψη του Γιάννη Αϊβάζη να παρουσιάσει εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο ηθοποιός σημείωσε «αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε».