Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor All Star έπειτα από 12 υποψηφιότητες. Ο El Professor ολοκλήρωσε το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ως είθισται, η πρώτη συνέντευξη των παικτών -που αποχωρούν- δίνεται στην εκπομπή Πρωινόι Μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης, όμως, η επικοινωνία μέσω skype με τον φαρμακοποιό δεν μπορούσε να προβληθεί γιατί αν και μιλούσαν 54 λεπτά δεν καταγράφτηκε ποτέ ο ήχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Μαρτίκας συγκινήθηκε έντονα για την σύντροφό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Σπύρος Μαρτίκας – Οι δηλώσεις μετά την αποχώρηση
«Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε», είπε ο παρουσιαστής. «Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας».

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» είπε ο Μαρτίκας με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση κατά την αποχώρηση του.