Στο λόγο που οι μικροτραυματισμοί, σαν αυτόν που υπέστη στο ματς των Μπακς με τους Χοκς, δεν τον πτοούν αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak γύρισε τον αστράγαλό του, αλλά δεν εγκατέλειψε τη μάχη.

«Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις», τόνισε.

Όσο για την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς που γνώρισε η ομάδα του; «Δεν μπαίνουν τα σουτ στα τελευταία παιχνίδια, ενώ παρότι μετακινούμε την μπάλα δεν έχουμε κίνηση στην επίθεση. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνθήκες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα και όχι για 48 λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό. Προσωπικά δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο καλύτερο επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για μια εβδομάδα και δεν έχεις προπονηθεί καλά-καλά με επαφές», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρούκι Μάρτζον Μποσάμπ και τις πολύ καλές εμφανίσεις του. «Πιστεύω πραγματικά στον Μποσάμπ, σε αυτό που είναι σήμερα και μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύω εγώ; Σημασία έχει ότι εκείνος πιστεύει στον εαυτό του. Αν συνεχίσει να δουλεύει και παραμείνει ταπεινός, μπορεί να καταφέρει πολλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρότερος. Όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, άκουγα καλά λόγια από τα ΜΜΕ και στο επόμενο ματς ήμουν χάλια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μάρτζον, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μακρύ δρόμο μπροστά του και θα προσπαθήσω να μη μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν του αρέσει. Θέλω να γίνει όσο καλύτερος μπορεί».

 

Πηγή: sport-fm.gr