Δολοφονία Καρολάιν: Αυτό ζητά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος-
Να προσδιορίσει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – ο οποίος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της κόρης τους, Καρολάιν, – ζήτησε από το δικαστήριο η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thenewspaper.gr, η Σουζάνα Κράουτς με τη μικρή Λυδία ταξίδεψαν πριν από μερικές ημέρες από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η απόφαση που αλλάζει ριζικά τη ζωή της μικρής Λυδίας
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος μέσα από τις φυλακές, με μία λιτή ανακοίνωση έπαψε από τα καθήκοντά του τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν προς το δικαστήριο για έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία, έγινε καθότι η φυσική τους επικοινωνία κρίνεται αδύνατη, λόγω απόστασης.

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούν ότι το Δικαστήριο θα ορίσει επικοινωνία μέσω skype προκειμένου η γιαγιά και ο παππούς να βλέπουν το παιδί, το οποίο αρχίζει μία νέα ζωή στις Φιλιππίνες, στην οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, μαζί με την γιαγιά της Σούζαν, η οποία έχει την επιμέλειά της και τη γονική μέριμνα, ιδιότητες που έχουν αφαιρεθεί από τον δολοφόνο.

Η συζήτηση για τον ορισμό του νέου τρόπου επικοινωνίας θα γίνει στο Εφετείο Αθηνών στις 25 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαιν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. H Σουζάνα και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.