Δύο συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο- Μαχαίρωσαν νεαρό στον μηρό- Συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Πάρκου στο Αγρίνιο

Ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες και οι επτά δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, στην περιοχή του πάρκου.

Δύο συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο – Μαχαίρωσαν νεαρό στον μηρό
Όπως πληροφορείται το agriniopress, μέχρι ώρας οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για έναν νεαρό 20 ετών και έναν 30 ετών.
Μάλιστα, οι τέσσερις εκ των δραστών κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ παράλληλα έχει σχηματιστεί ένα βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε ότι αφορά τα δύο άτομα που δέχθηκαν την επίθεση, ο 25χρονος που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου φέρει τραύματα στον αριστερό μηρό. Ο έτερος τραυματίας, ηλικίας 34 ετών, αναζητείται για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην είσοδο της παιδικής χαράς με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν το θέαμα. Όπως όλα δείχνουν οπαδικές διαφορές ήταν η αιτία της συμπλοκής.