Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star και η παίκτρια της Μπλε ομάδας, Τζο Μαριδάκη, τον κατηγορεί ότι αυτά που κατήγγειλε, ήταν αυτά που έκανε και ο ίδιος στον προηγούμενο κύκλο, οπότε αναδείχθηκε νικητής.

Ειδικότερα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι αποχωρεί από το Survivor All Star, καθώς δεν του ταιριάζει πια και έχει καταντήσει απάνθρωπο, ξαφνιάζοντας όλους τους παίκτες.

Ο Στάθης Σχίζας έκανε στη Τζο Μαριδάκη αυτά που κατηγορεί
Σε αυτό, η Τζο Μαριδάκη πέταξε τα «καρφιά» της στον Στάθη Σχίζα και τον κατηγορεί ότι τα μισά που ανέφερε πριν αποχωρήσει, τα έκανε και ο ίδιος πέρσι.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Τζο Μαριδάκη «πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε, γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι».

Η Τζο Μαριδάκη κατακεραυνώνει τον Στάθη Σχίζα
Και συμπλήρωσε «ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες. Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».