Για τα χρόνια που εργάστηκε στην τηλεόραση μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο podcast που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube «το καλύτερο podcast στον κόσμο».

Η influencer και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη τόνισε πως τα χρόνια που δούλεψε στην τηλεόραση δεν ήταν ο εαυτός της, επισημαίνοντας πως δεν αναγνωρίζει τη Μαίρη εκείνων των χρόνων.

«Απελευθερώθηκα αρκετά πιστεύω από τότε που έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Και ποιος είναι ο εαυτός μου ακριβώς δεν ήξερα, γιατί ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση.

Ήμουν 19 χρονών. Οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί. Η Μαίρη εκείνων των ετών ποια είναι ακριβώς, ούτε και εγώ αναγνωρίζω.

«Ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου»

Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20 -30 που ήμουν στην τηλεόραση, που εγώ προσωπικά δεν ήξερα που μου πάνε τα 4. Ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου.

Πρέπει να ικανοποιήσεις κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση με μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα και έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ.

Ήμουν 19 χρονών. Οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί. Η Μαίρη εκείνων των ετών ποια είναι ακριβώς, ούτε και εγώ αναγνωρίζω

Γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι μόνη με τα δικά μου πράγματα για να είμαι κύριος του εαυτού μου. Η τελευταία επταετία με έχει βοηθήσει να καταλάβω και εγώ ποια είμαι.

Αλλά η τηλεόραση δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς, μη γελιόμαστε. Δεν μπαίνεις μέσα και σου λένε «κάνε ό,τι πιστεύεις»», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.