Σε μια άκρως προσωπική, αλλά και συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, το κείμενό της συνόδευε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την λίγων μηνών κόρη της. Σε ρόλο φωτογράφου ο πατέρας της.

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram της, μεταφέροντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις μαμάδες.

 

Την ίδια στιγμή η γνωστή Youtuber μοιράστηκε μία συνομιλία με φίλη της, στην οποία αποκάλυψε την αντίδρασή της όταν έμαθε πως το μωρό που περιμένει είναι κορίτσι.

Σε αυτή τη συνομιλία διαβάζουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη στο άκουσμα του φύλου του μωρού της φοβήθηκε, καθώς τα κορίτσια μεγαλώνουν πρέπει να παλέψουν περισσότερο και να αποδείξουν πώς αξίζουν, ενώ η ζωή για εκείνα είναι πιο επικίνδυνη. Ωστόσο, αφού έκλαψε αρκετά και μετά τη συμβολή του ψυχολόγου της, αποφάσισε πως θα μεγαλώσει την κόρη της ως δυνατή και ανεξάρτηση και έτσι θα τα καταφέρει.

Συνατσάκη