Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και, μάλιστα, προ των πυλών της Εισαγγελίας Αθηνών, βρέθηκε χθες Τετάρτη 8/3 ο Στάθης Σχίζας, αμέσως μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Η οικειοθελής αποχώρηση του επιχειρηματία από το Survivor All Star, συζητήθηκε έντονα τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την πλειοψηφία να επικροτεί την απόφασή του να βάλει τη ψυχική του ηρεμία πάνω από τη χρηματική αμοιβή του ριάλιτι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η δικηγόρος του Στάθη Σχίζα, Γιούλη Ρετζεπάϊ, έλαβε εντολή και προχώρησε σε νομικές κινήσεις που αφορούν στην άρση πιθανών προσβολών και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη της και των οικείων του. Με αυτόν τον τρόπο ο νικητής του Survivor 2022 θέλει να δώσει ένα τέλος στα κακόβουλα σχόλια.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στο επίκεντρο και δέχτηκε σχολιασμό που αφορούσε στην πορεία του εντός παιχνιδιού, αλλά, κυρίως, στη ζωή του εκτός Survivor.