Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Παύλο Χαϊκάλη και τις… αστρολογικές προβλέψεις του για τον Ηλία Μίχο, που συζητήθηκαν.

Ο ηθοποιός επέλεξε έναν «ιδιαίτερο» τρόπο για να σχολιάσει τα λεγόμενα του συναδέλφου του. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε να απαγγέλει στίχους του ποιητή Φανφάρα από την ταινία «Ξύπνα Βασίλη» και στο τέλος έβαλε τα γέλια.

«Ντέφι της λύσας μου κρατώ και το μυαλό μου είναι θολό. Πω πω πω πω, πω πω πω πω. Κόκκινο κρασί μας δώσαν, το τραπέζι όταν μας στρώσαν, κόκκινο τυρί ευοδεία, κι από μέσα αηδία», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί, δήλωσε: «Μα, αστειευόμαστε τώρα, έτσι; Για τόσο σοβαρά θέματα, λέμε για αστρολογίες και αερολογίες… Τι να σας πω; Δεν κρίνω τους ανθρώπους ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του παιδοβιαστή και μαστροπού από τον Κολωνό, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Αναφορικά με την «κόντρα» που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σμαραγδή, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δήλωσε: «Ο κύριος Αγγελόπουλος, με κατεύθυνση από δημοσιογράφους, χωρίς να φταίει ο άνθρωπος, είπε ότι παίζει κάπου. Συμπαθώ τον άνθρωπο, τον γουστάρω, είναι πολύ ωραίος. Αλλά πάνω από όλα, έχω τον δάσκαλό μου, τον Γιάννη Σμαραγδή».

«Έχουν βγει άνθρωποι κι άνθρωποι, μοντέλα και μοντέλα, τουλάχιστον ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει κάποιο κύρος», είπε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην νικητής του Survivor συμμετέχει σε πρότζεκτ, χωρίς να έχει σπουδάσει υποκριτική.