Ο νικητής του Survivor αποκαλύπτει για τη σχέση του
Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για την καθημερινότητά τους και έκαναν δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ο νικητής του Survivor αρχικά, ρωτήθηκε για το bachelor party που θα διοργάνωνε σε περίπτωση που οι δυο τους θα προχωρούσαν σε έναν γάμο και όπως απάντησε, «θα έκανα ένα bachelor και μέσα από την τούρτα να έβγαινε η νύφη».

Τότε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε: «Τη νύφη θα τη βλέπεις κάθε μέρα, θα τη δεις και στο bachelor; Αυτό δεν είναι bachelor, είναι καταδίκη».

Σε ερώτηση που έγινε στη συνέχεια στην instagrammer, για το αν έχει σερβίρει ποτέ φαγητό που έχει παραγγείλει από έξω, ως δικό της, απάντησε: «Εννοείται! Τι εννοείς; Και μια και δυο… Παλαιότερα, δεν ήξερα να μαγειρεύω».

Αναφορικά με τη «ρουτίνα περιποίησης» που ακολουθεί ο Στάθης Σχίζας, δήλωσε: «Μου βάζει μάσκες. Εγώ μόνος μου δεν είμαι του σπορ, αλλά κάτι μάσκες μου έχει βάλει η Αλεξάνδρα. Έχουμε και αυτό που παρεξηγούμαστε, ό,τι και να πούμε πάλι στο βρακί της θα πουν ότι με έχει βάλει».