Σε μια σημαντική ανακοίνωση για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, λίγο

Σε μια σημαντική ανακοίνωση για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, λίγο πριν το φινάλε της χτεσινής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωρινή παύση που θα κάνει η εκπομπή, λόγω Μουντιάλ.

«Να σας υπενθυμίσω ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας.

Κανάκης: Θα τα πούμε το 2023

Γιατί πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 20 επεισόδια. Μετά το Μουντιάλ είναι οι γιορτές, αλλά μάλλον θα τα πούμε το ’23, όταν τελειώσουν όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δήλωση – σοκ: «Η Λέχου όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη δεν…»- Ο Γιώργος Χριστοδούλου ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.