Το Survivor All Star είναι από τα πρότζεκτ που ήδη έχουν συζητηθεί πολύ. Χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, όπως συνέβη άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, το ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει να απασχολεί πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα στις 8 Ιανουαρίου του 2023 και οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά στους παίκτες, η κατάσταση είναι περίπλοκη. Δεκάδες πρόσωπα συζητούν με την παραγωγή, κάποιοι έχουν υπογράψει προσύμφωνο ωστόσο και σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Όπως, μάλιστα, μαθαίνουμε τα επίσημα ονόματα θα έρθουν σχεδόν τελευταία στιγμή.

Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθης Σχίζας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς, φαίνεται ότι έχουν συζητήσει και είναι πιθανό να βρεθούν στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια των μηνών, θα προστίθενται κι άλλοι παίκτες. Οποτε η λίστα με τους επίδοξους Survivors θα είναι μεγάλη.