Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γυρίσει μια πεντάλεπτη σκηνή για το νέο κύκλο της σειράς The Crown που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Netflix, ωστόσο, η σκηνή στην οποία συμμετείχε ως «Γιάννης Λάτσης», δεν παίχτηκε ποτέ καθώς κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το όνομα του προέδρου του ΣΕΗ, ο οποίος υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε πουθενά στο επεισόδιο, αφού η σκηνή κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο.

«Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει.

Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ.

Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα.

Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.